Jachtservice M-Sailing, direct naast de Deko Marine en Houtribhaven en in de nabijheid van de Flevo Marina en Lelystad Haven. Wij richten ons voornamelijk op tuigage werkzaamheden.

 

Boottransport en deliveries van zeiljachten en motorboten, in binnen- en buitenland. Wij hebben jarenlange ervaring met het omvaren en transporteren van zeiljachten.


Boot Poetsen en Bootreiniging. Zowel voor zeiljachten als motorboten poetsen wij volgens vaste stappenplannen. Afhankelijk van de staat van onderhoud wordt tezamen met u het aantal stappen bepaald.


Zeilinstructies en coaching op eigen zeilboot. Leer de tips & trucks die het zeilen, inclusief het aanmeren en afmeren, zoveel makkelijker en aangenamer maken.

Zeilcoach voor wedstrijdzeilers.


Dealer van zeilmakerij Hagoort Sails in Lelystad. Verkoop en Service verlening. Desgewenst kunnen wij uw zeilen aftuigen, laten repareren en weer aan boord optuigen. Bij ons is zeilen maken nog een echte Nederlandse ambacht, dus geen “made in China”.


Zeilvakantie in Spanje. Huur een zeiljacht met of zonder schipper voor een zorgeloze zeilvakantie in Spanje IBIZA of Italië Sardinië. Geen lopende band zeilvakantie verhuur, maar kleinschalig en op zeer hoog kwaliteitsniveau. IBIZA bareboat sailing of Sardinië flottielje en bareboat sailing. Ga naar direct naar zeilvakantie IbizaWatersportwinkel. Bezoek onze online watersportwinkel