M-Sailing verzorgt al jarenlang boottransport, jachttransport en deliveries voor zeiljachten en motorboten. Het omvaren en afleveren van zeiljachten en motorjachten, in zowel Nederland als in het buitenland.


            Wij verzorgen de volgende transport mogelijkheden:

  1. Opsommingsteken    Transport op eigen kiel door het water

  2.     Transport per zeevracht (Wereldwijd)Boottransport op eigen kiel

Geniet met uw boot van een heel ander vaargebied, zonder de tijdrovende en soms ongemakkelijke tocht ernaartoe.  Wilt u de boot zelf varen, maar liever niet met de familie, kunnen wij met u meevaren. Martin Sails verzorgt regelmatig deliveries (jachttransport over water) van schepen die zijn verkocht of ter verkoop worden aangeboden bij een makelaar.

Ook werven die hun schepen willen tonen op botenshows zoals de Hiswa, maken regelmatig gebruik van onze diensten.

 

Voor het omvaren van jachten hanteren wij dagtarieven of vaste prijs per mijl.Boottransport per zeevracht

Deze wereld van internationale Carriers en Liners is voor veel mensen ondoorzichtig. Door de gehanteerde terminologie en de diversiteit aan agenten is het moeilijk te beoordelen wat er uiteindelijk wordt aangeboden en onder welke condities.

Wij verzorgen voor u het maken van een cradle, het inpakken van de boot en transport van de boot naar het dok, alle benodigde export documenten incl. B/L en een stewardoor die ervoor zorgt dat de boot wordt gecheckt en aan boord wordt gehesen op een flat rack, ro/ro, breakbulk of in een container, inclusief de uiteindelijke zeevracht naar de plaats van bestemming. Ook de afhandeling op plaats van bestemming kunnen wij voor u verzorgen.

Een recent succesvol project was het volledige transport van een motorjacht vanaf zijn ligplaats  Nederland naar Dubai Jebel voor ScapaNavy.Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.


Vraag naar onze delivery checklist.

Deze lijst wordt samen met u doorgenomen ter voorbereiding op een veilige en behouden vaart.

Wij hebben een schipper aansprakelijkheids


verzekering bij:

 
West Yachting
West Yachting

Opdrachtgevers:

West Yachting
West Yachting
http://westyachting.nl/